Anlık Bildirim

Twitter tüm çalışanlarına evden çalışma talimatı verdi

Twitter'ın 4900 kişilik iş gücü, firma tarafından verilen talimat üzerine bugünden itibaren bir sonraki açıklamaya kadar evde çalışacak. Evde çalışmak için gereken tüm masraflar ise karşılanacak.

Twitter tüm çalışanlarına evden çalışma talimatı verdi

Twitter tarafından bugün yapılan açıklamayla duyurulduğu üzere pandemik ilan edilen COVID-19 salgını sebebiyle tüm çalışanların evden çalışması zorunlu hâle getirildi. Şimdiye kadar bu durumu opsiyonel olarak aktaran ve çalışanlarını evden çalışmaya teşvik eden firma, artık ofislerine çalışanları almayacak.

Twitter’ın açıklamasına göre saatlik çalışanlar ve kontraktörler, işlerini evden yapmaları mümkün değilse aynı şekilde ödeme almaya devam edecekler. Firma evden çalışacaklar için gereken altyapı ve masrafları da tamamen karşılayacak. Çocuklu çalışanların bakım masrafları da yapılacak ödemelere dâhil edilecek.

Şimdiye kadar Apple, Amazon, Microsoft ve Google, benzer şekilde hamleler yaparak farklı bölgelerdeki çalışanlarını ofisten uzak tutuyor. Twitter’ın hamlesi ise diğer firmaların kısmi evden çalışma emirlerinin yanında biraz daha sert. Toplam 4900 kişiyi çalıştıran firma, bu çalışanların tamamını evden çalıştıracak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim