Anlık Bildirim

Xbox Game Pass fiyatlarına zam gelebilir! İşte son tarih

Tek bir abonelik ücretiyle yüzlerce oyuna erişim fırsatı sunan Xbox Game Pass servisi için üzücü bir gelişme yaşandı. Xbox Game Pass, Türkiye'de çok yakında zamlanabilir. İşte detaylar
Xbox Game Pass Türkiye fiyatına zam gelebilir! İşte son tarih Tam Boyutta Gör
Microsoft'un Xbox ve PC kullanıcıları için sunduğu Xbox Game Pass, Türkiye dahil birçok ülkede hizmet veriyor. Öyle ki her geçen gün genişleyen oyun kütüphanesi ile yüzlerce oyuna tek bir abonelik ücreti ile ulaşabiliyorsunuz. Ancak bugün, oyuncuların beğenisini kazanan hizmet için üzücü bir gelişme yaşandı. Xbox Game Pass'in Türkiye fiyatı çok yakında zamlanabilir.

Mevcut fiyatlar için son tarih paylaşıldı

Bildiğiniz üzere ülkemizde Game Pass sistemine konsol ve bilgisayar için aylık 29,99 TL‘ye abone olabiliyorsunuz. Servisin bir üst katmanı “Ultimate” paketi ise aylık 44,99 TL‘ye elde edilebiliyor. Ancak dolar kurunda yaşanan artışa kıyasla, fiyatların uzun süredir sabit kaldığını görüyoruz. Dolayısıyla bir süredir fiyatların artacağına yönelik söylentiler ortaya çıkmaya başladı. 

Xbox Game Pass Türkiye fiyatına zam gelebilir! İşte son tarih Tam Boyutta Gör
Bugünse, bu iddiaları doğrular nitelikte bir gelişme yaşandı. Yukarıda da görülebildiği gibi Game Pass’in abonelik sayfasına bir “Teklifin süresi xx gün içinde dolacak” ibaresi eklenmiş durumda. Güncel olarak uyarıya baktığımızda ise, tarihin 19 gün sonra yani 3 Temmuz'a işaret ettiğini görüyoruz.

Bu gelişmenin henüz net olarak doğrulanmadını belirtelim. Ancak doğrulandığı takdirde şaşırtıcı olmayacağını söyleyebiliriz. Niketim 16 Haziran itibarıyla dolar kuru 23,68 seviyelerine ulaştı. Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz!

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9044 kez okundu.
25 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, xbox game pass ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim