Anlık Bildirim

Xbox Games Showcase 11 Haziran'da başlıyor: İşte Game Pass'e gelmesi muhtemel oyunlar

11 Haziran'da gerçekleşecek olan Xbox Games Showcase etkinliğini birçok oyuncu dört gözle bekliyor. İşte sızıntılara göre Game Pass'e gelmesi muhtemel olan oyunlar:
Xbox Games Showcase 11 Haziran'da başlıyor Tam Boyutta Gör
11 Haziran'da Xbox yıllık oyun tanıtımına ev sahipliği yapacak ve her yıl olduğu gibi Xbox Game Pass için yapılacak açıklamaları birçok oyuncu merakla beklemekte. Yıl içinde yayınlanacak birçok oyunu açıklaması son derece muhtemel. Xbox, 2022'deki bir önceki yaz vitrini için de benzer bir strateji kullanmıştı. Zira Xbox Game Pass oyunlarının birçoğu söz verilen tarihlerde piyasaya sürülmemiş olsa da, yine de güçlü bir pazarlama taktiği olduğu düşünülebilir.

Game Pass'e gelmesi muhtemel oyunlar

Yaklaşan Xbox Games Showcase'in içeriği henüz tam olarak açıklanmamış olsa da, ortaya çıkması neredeyse garanti olan birkaç oyun var. Forza Motorsport bunlardan biri ve bu yaklaşan etkinlikte 2023 çıkış tarihini alabilecek bir oyun. Uzun zamandır beklenen Fable'ın yeniden başlatılmasının da bir görünüm kazanacağı söyleniyor.

Obsidian'ın yeni gizemli RPG'si, Avowed da Xbox'ın 11 Haziran'daki Showcase'i için muhtemel bir aday, ayrıca Lies of P haberi de gelebilir. Zira en erken Ağustos ayında piyasaya sürülmesi planlanmakta. Xbox ayrıca Bethesda'nın merakla beklenen Starfield oyununun Xbox Games Showcase'in hemen ardından kendi özel gösterimini yapacağını da doğruladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11289 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox, game pass ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim