Anlık Bildirim

Xbox Next bildiğimiz konsollara benzemeyecek

Xbox Next yani yeni nesil Xbox konsolunda Microsoft tarihi bir karara imza atabilir. Firmanın bundan sonra Xbox konsolu üreticisi olmayacağı konuşuluyor.        
Xbox Tam Boyutta Gör
Konsol dünyası geleneksel cihaz anlayışının sonraki döngüsünü beklerken Microsoft büyük bir sürprize imza atabilir. Yeni Xbox konsolu Microsoft tarafından değil üçüncü taraf üreticilerin elinden çıkabilir.

Xbox Next neler sunacak?

Daha önce gündeme gelen iddialarda Xbox konsolunun bir de el konsolu versiyonu ile geleceği belirtilmişti. Bazı kaynaklar Microsoft’un farklı bir konsepte başlayacak kadar esnek bir bütçesinin olmadığını belirterek bu iddialara karşı çıkmıştı ancak durum çok farklı.

Yeni iddialar Microsoft’un Steam OS benzeri bir proje üzerinde çalıştığını gösteriyor. Bu projede Microsoft referans bir tasarım geliştirecek ve üçüncü taraf üreticiler bu referansa göre kendi konsollarını hazırlayacak. Bunlar arasında el konsolu da olacak.

Şimdiye kadar konsol dünyasında atılmış en önemli adım olarak tanımlanan Xbox Next projesi, firmanın Surface ekibi tarafından yönetiliyor. Bu ekip Surface Pro 11 referans AI PC cihazını da tasarlamıştı.

Bununla birlikte Xbox Next kesin olarak hayata geçecek mi bilinmiyor zira Microsoft için de büyük bir değişim olabilir. Her şeyden önemlisi oyun dünyasındaki gelir akışını ne kadar Microsoft tarafına kaydıracak?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15079 kez okundu.
27 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Xbox Next, microsoft ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim