Anlık Bildirim

Xbox Series X konsoluna Bang&Olufsen dokunuşu

Xbox Series X konsolu ile birlikte özel ses optimizasyonlarına sahip Bang&Olufsen oyuncu kulaklıkları da piyasada olacak. Konsol donanımı tarafında ne olacak şimdilik bilinmiyor.

Xbox Series X konsoluna Bang&Olufsen dokunuşu Tam Boyutta Gör

Yeni nesil Xbox Series X konsolu için Microsoft yoğun bir çalışma sürdürürken katma değer oluşturacak yeni özelliklerin de birbir duyurusu yapılıyor. Önceki nesillere destek ve katlanarak artan performans yanında ses konusu da ön planda.

Bang & Olufsen dokunuşu

Dünyaca ünlü ses sistemleri üreticilerinden Bang & Olufsen, yaptığı açıklamada Microsoft ile üst seviye ses tecrübesi konusunda iş birliği yaptığını duyurdu. İş birliği kapsamında Xbox destekli premium ses donanımları planlanıyor.

İş birliği konusunda net detaylar verilmemiş ancak gelecek dönemde piyasaya çıkacak B&O oyuncu ses donanımlarının Designed for Xbox logosuna sahip olacağı ve akıcı bağlantı imkanı sunacağı ifade ediliyor. Yani yakın dönemde Xbox Series X konsoluna yönelik Bang & Olufsen marka oyuncu kulaklıkları göreceğiz.

Bunun haricinde Xbox Series X konsolunun ses donanımı için Bang & Olufsen tarafında nasıl bir çalışma yapılacak merak konusu. Özel bir ses optimizasyonu bu tarafta çok sürpriz olmayacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim