Anlık Bildirim

Xbox'taki ücretsiz online oyunları oynamak için artık Live Gold aboneliğine ihtiyacınız yok

Xbox'ın aylık belirli bir ücret karşılığında online oyunları oynamanızı sağlayan Xbox Live Gold üyeliğinde ufak bir değişikliğe gidiliyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Xbox'taki ücretsiz online oyunları oynamak için artık Live Gold aboneliğine ihtiyacınız yok Tam Boyutta Gör

Microsoft'un Xbox sahipleri için sunduğu Xbox Live Gold isimli bir abonelik servisi bulunuyor bildiğiniz gibi. Bu servis sayesinde aylık belirli bir ücret karışılığında oyunların online modlarını veya online oyunları oynayabiliyor ve aylık birkaç farklı oyunu ücretsiz kütüphanenize ekleyebiliyordunuz. Ancak ufak bir değişiklik oldu.

Microsoft'un daha önce de açıkladığı gibi artık ücretsiz online oyunları oynamak için Xbox Live Gold üyeliğine ihtiyacınız yok. Direkt olarak oyunu mağazadan indirip oynayabilirsiniz.

Şu anda mağazada Fortnite, Apex Legends, Rocket League, Roblox ve Destiny 2 gibi oyunların da aralarında bulunduğu 50'den fazla oyun Live Gold aboneliği gerektirmeden oynanabiliyor. Bu destek, ilerde çıkacak olan ücretsiz online oyunlar için de geçerli olacak. Tüm ücretsiz online oyunları burada bulabilirsiniz.

Microsoft, geçtiğimiz aylarda Xbox Live Gold sistemini kaldıracağını açıklamıştı ancak oyunculardan sert bir tepki gelmişti. Ardından da Microsoft kararından dönmüştü ve üvretsiz online oyunların Xbox Live Gold aboneliği gerektirmeyeceğini açıklamıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14050 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox live gold, xbox ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim