Anlık Bildirim

Samsung'un yeni Galaxy Watch patenti ortaya çıktı: Entegre bir projektör içeriyor

Samsung, akıllı saat kullanımını kolaylaştıracak yeni bir konsept üzerinde çalışıyor. Yeni nesil Galaxy Watch modelleri entegre bir projektöre sahip olabilir. İşte detaylar
Yeni Galaxy Watch, kimsenin beklemediği bir özellikle gelebilir Tam Boyutta Gör
Akıllı saat pazarının öncü isimlerinden Samsung, bu alanda yenilikçi fikirler üretmeye devam ediyor. Şimdi de Güney Koreli dev, projektör içeren bir Galaxy Watch için ABD Patent ve Ticari Marka Ofisine başvuruda bulundu. Yeni tasarım, akıllı saatlerin kullanım alanını genişletebilir.

Yeni Galaxy Watch entegre bir projektörle gelebilir

Patent başvurusuna göre Samsung, saat kayışına yerleştirilecek bir projektör ile görüntülerin el yüzeyine yansıtılmasını sağlayacak. Bu da sürekli hareket halinde olan kullanıcılar için, kullanımı kolay ve pratik hale getirecek diyebiliriz. Patent ayrıca, saatte bulunan bir dizi sensör yardımıyla yansıtılan görüntünün odak ve açısının otomatik olarak değiştirebileceğini gösteriyor. Ancak, görüntünün doğru bir şekilde sunulabilmesi için bileğinizi düz tutmanız gerekebilir.

Yeni Galaxy Watch, kimsenin beklemediği bir özellikle gelebilir Tam Boyutta Gör
Yeni patent ile Samsung, akıllı saatlere farklı işlevler de kazandırabilir. Zira patent dosyasında şirket,  "yansıtma ekranında görüntülenen bilgiler, görüntü modülünde görüntülenen bilgilerden farklı olabilir" diyor. Bu bağlamda yeni konsept, entegre bir kamera ile saatin görüntülü arama ve farklı işlevler için kullanılmasına olanak tanıyabilir.

Günümüzde birçok teknoloji devi, gelecek planları doğrultusunda yeni patent başvurularında bulunuyor. Ancak çoğu fikir, hayata geçirilmeden rafa kaldırılmakta. Yeni patentin Galaxy Watch modellerinde kullanılıp kullanılmayacağı ise henüz bilinmiyor. Bunu görmek için biraz daha beklememiz gerekecek. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim