Anlık Bildirim

Yepyeni bir Commandos oyunu geliyor

Almanya merkezli video oyun geliştiricisi Kalypso Media, oyunseverlere müjde verdi. Şirket önümüzdeki dönemde yeni bir Commandos oyununun piyasaya sürüleceğini doğruladı.

Yepyeni bir Commandos oyunu geliyor Tam Boyutta Gör

İlk olarak 1998 yılında piyasaya sürülen Commandos, kısa bir süre içinde popülarite kazanmış ve oyunseverler tarafından çok rağbet görmüştü. Geçtiğimiz dönemde de yenilenmiş bir versiyonuyla karşımıza çıkan Commandos'un artık yeni nesil bir oyunu geliyor.

Detaylar henüz belli değil

Kalypso Media tarafından yapılan açıklamalara göre, Claymore Game Studios yeni nesil Commandos için çalışmalara başlamış durumda. İlk versiyonu 2. Dünya Savaşı üzerine kurulu olan gerçek zamanlı strateji oyunu Commandos'un yeni versiyonu ise farklı bir senaryo üzerine kurulabilir. Kalypso Media'nın konuyla ilgili olarak yaptığı açıklama ise şu şekilde oldu:

"PC ve yeni nesil konsollarda iddalı olmak için her türlü çabayı göstereceğimiz yeni nesil Commandos'u geliştirmeye başladık. Kısa bir sürede ekibin omurgasını ve yeni bir ofisi seçtik. Yakın gelecekte, yetenekli geliştiricilerimizden iyi bir oyun bekliyoruz."

Yepyeni bir Commandos oyunu geliyor Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz aylarda Commandos 2: HD Remaster sürümünü piyasaya süren şirketin, yeni nesil Commandos'u ne zaman kullanıcılara sunacağı ise henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7061 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
commandos, Kalypso Media ve
5 etiket daha Oyun pc PlayStation xbox Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim