Anlık Bildirim
 
Son yapılan açıklamalara göre halk sağlığı yetkilileri, elektronik sigara kullanıcılarını uyarıyor. Elektronik sigara bağlantılı olduğu düşünülen akciğer hastalıklarında görülen artışlar sebebiyle Centers for Disease Control and Prevention ( CDC ) kurumu yetkilileri kullanıcılara elektronik sigarayı bırakmalarını öneriyor.

Amerika Birleşik Devletleri'nde 25 farklı eyalette toplam 215 kişi akciğer rahatsızlığı geçirmiş durumda ve yetkililer bu durumların elektronik sigara ile ilişkili olduğunu düşünüyor.


Yetkililer elektronik sigara tüketicilerini hedef aldı

Winconsin'de bulunan yetkililer elektronik sigara tüketicilerini derhal bu ürünleri bırakmaya çağırıyor. Kentte şu ana kadar 16 kişinin elektronik sigara tüketimiyle ilişkili ağır akciğer hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırıldığı belirtiliyor.

CDC ise, elektronik sigaraların gençler, genç yetişkinler, hamile kadınlar veya şu anda tütün ürünlerini kullanmayan yetişkinler tarafından kullanılmaması gerektiğini söyledi.



Ayrıca kurum yetkilileri elektronik sigara kullanmaya karar veren kişilerin öksürük, nefes darlığı ve göğüs ağrısı gibi semptomlara karşı kendilerini takip etmeleri gerektiğini ve derhal tıbbi yardım almaları gerektiğini belirtiyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8695 kez okundu.
29 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bilim haberleri, bilim ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim