Anlık Bildirim

Google’ın ‘Şimdi Oynatılıyor’ özelliği konum ve aktivite kaydı yapmaya başlayabilir

Google'ın Pixel 2 modelleriyle birlikte tanıttığı şarkı tanıma özelliği, her nesilde gelişmeye devam ediyor. Uygulama kodunda son ortaya çıkana göre geçmişte konum ve aktivite bilgileri de bulunacak
Google Now Playing, ya da “Şimdi Oynatılıyor” özelliği, XDA Developers tarafından incelenen yeni sürümün kodlarında konum ve aktivite takibi yapacağına yönelik ipuçları sundu. İncelenen Mart ayı betası, 1.0.229715350 sürüm numarasına sahip.
İlk olarak Pixel 2 jenerasyonunda tanıtılan özellik, cihazın mikrofonlarını sürekli olarak aktif tutuyor ve ortamda çalan şarkıları kendi veri merkeziyle karşılaştırıyor. Bir eşleşme sağlandığında bunu hem kilit ekranında, hem de bildirimlerde gösteren özellik, Pixel 3 ile birlikte gelişerek eşleşme sağlanan şarkıların listesini de tutmaya başladı.
Keşfedilen potansiyel özellik, çalan şarkıların yanında o sırada sizin ne yaptığınızı ve nerede olduğunuzu da gösterecek. Bu gelişim ile birlikte özelliğin potansiyeli bir miktar daha açığa çıkmış olacak diyebiliriz.
Uygulama incelemelerinde her zaman olduğu gibi satırlar şimdilik kodda yer alsa da, son sürümde de olacaklarına dair herhangi bir garanti yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim