2017 yılında Bluehole Studio yayınlanan PlayerUnknown's Battlegrounds, yayınladığı ilk günden beri pek çok farklı platformda, pek çok farklı rekora imza attı ve kısa sürede tüm zamanların en çok oynanan video oyunları arasına girmeyi başardı. Oyunun heyecanla beklenen mobil sürümü de bu yılın başlarında Tencent Games tarafından piyasaya sürülmüştü. Oyunun mobil sürümü de çok kısa süre içerisinde 100 milyon indirme ve 20 milyonluk aktif kullanıcı sayısını geride bıraktı.
Oyunun mobil sürümü, bugün oldukça önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktı. Oyunun yapımcı ve geliştiricisi Tencent Games, PUBG Mobile’ın 2018 Golden Joystick Ödülleri’nde yılın “en iyi mobil oyunu” ödülünü aldığını duyurdu.
Tencent Games Genel Müdürü Vincent Wang, basın mensuplarına verdiği demeçte, “Ekibimiz, PUBG Mobile'ın 2018 Golden Joystick Ödülleri’ne aday gösterildiğini duyduklarında çok heyecanlandılar ve onur duydular.” açıklamalarında bulundu.
PUBG Mobile, Google Play Halk Oylaması Ödülleri’nde de “2018’in en iyi oyunu” kategorisinde aday gösterildi. Sevdiğiniz oyunlara destek olmak için 26 Kasım’a kadar buradan oy verebilirsiniz. Oylamanın sonuçları 3 Aralık’ta açıklanacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


@ccguven sizden âlâ istilacı yok...
hocam 4x daha iyi direk hs attirir
Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.