Anlık Bildirim

Galaxy Z Fold 6 için ilk bilgiler paylaşıldı: Yenilikler sınırlı

Samsung'un yaklaşmakta olan katlanabilir telefonu Galaxy Fold 6 için ilk bilgiler paylaşıldı. Galaxy Z Fold 5'in halefi olacak modelde, yenilikler sınırlı olabilir. İşte detaylar...
Galaxy Z Fold 6 için ilk bilgiler paylaşıldı: Yenilikler sınırlı Tam Boyutta Gör
Bildiğiniz gibi Samsung, geçtiğimiz aylarda vitrine çıkan Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5 modelleri ile ses getirmeyi başardı. Ancak şimdiden Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6 serisinin ayak seslerini duymaya başladık. Öyle ki geçtiğimiz saatlerde Galaxy Z Fold 6 için bazı yeni bilgiler paylaşıldı. Akıllı telefonda yenilikler sınırlı olabilir. 

Yeni nesilde kamera tasarımı korunacak

Bilmeyenler için Samsung'un en yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5, Temmuz ayı tarihli Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtıldı. Dolayısıyla Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6 için şirketin önünde uzun bir yol bulunuyor. Ancak her iki telefona dair bilgiler şimdiden gün yüzüne çıkmaya başladı.

Sektörün önde gelen isimlerinden Ice Universe'e göre Galaxy Z Fold 6'nın ana kamerasıyla ilgili beklentilerimizi azaltmamız gerekiyor. Görünüşe göre Samsung, ana kamera için 50MP Samsung GN3 sensörünü (1/1.56", 1.0μm) kullanmaya devam edecek. Bu sensörün daha önce hem Galaxy Z Fold 5 hem de Galaxy Z Fold 4'te kullanıldığını belirtelim. 

Tasarımı ile öne çıkabilir

Bir diğer kaynak The Elec ise, Samsung'un kamera yerine tasarıma yoğunlaşacağını belirtti. Bilmeyenler için Galaxy Z Fold 5, katlandığında 13,4mm açıldığında ise 6,1mm kalınlığa sahip. Rakipleri Huawei Mate X5, Xiaomi Mix Fold 3 ve OnePlus Open ise, kapalı halde 11,1 ila 11,7mm, açıldığında ise 5,3 ila 5,8mm arasında rakamlar ile tanıtıldı.

Galaxy Z Fold 6 hakkında bildiklerimiz şu an için bunlarla sınırlı. Ancak yeni nesil telefonların Snapdragon 8 Gen 3 veya Exynos 2400 yonga setinden destek alacağı neredeyse doğrulandı. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim