Anlık Bildirim

GeForce Now artık Chrome tarayıcınızda

Nvidia GeForce Now 2.0.27 sürümü ile birlikte Chrome tarayıcısında oyunları oynamak mümkün hale geliyor. Windows ve macOS sistemleri beta programına dahil edildi.

GeForce Now artık Chrome tarayıcınızda

Nvidia’nın uyumlu tüm mobil ve masa üstü cihazlarda bulut sistemleri üzerinden oyun akışlarına imkan tanıyan GeForce Now hizmeti alanını büyütmeye devam ediyor. Şimdi sıra tarayıcılara geldi.

GeForce Now tarayıcınızda

Microsoft, Google, Nvidia gibi devlerin yer aldığı bulut oyun hizmetlerinde haliyle sıkı bir rekabet var. Bu bakımdan olabildiğince çok kitleye ulaşmak önemli. Masa üstü ve mobil uygulamaların yanında tarayıcı uyumunun da  sağlanması gerekiyor.

Nvidia GeForce Now hizmeti 2.0.27 numaralı sürümüyle artık Chrome tarayıcısına da destek sunmaya başladı. Beta olarak başlayan özellikte Windows ve macOS sistemleri destekleniyor. Linux ve diğer tarayıcılar şimdilik destek dışı.

Beta katılımcılarının Chrome tarayıcısında GeForce Now sitesine gitmesi yeterli. Sonrasında hizmete erişim sağlayabiliyorlar. Ayrıca Apple M1 yongası için destek, ana sayfaya oyunların kısa yolunu ekleyebilme ve arkadaşlar ile paylaşabilme şeklinde yenilikler de güncelleme içerisinde yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
27787 kez okundu.
15 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, GeForce Now 2.0.27 ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim