Anlık Bildirim

Honor, uygun fiyatlı sporcu kulaklığını tanıttı: Honor TiinLab neler sunuyor?

Honor, sporcuları hedefleyen uygun fiyatlı kulak içi kulaklığını tanıttı. Arkası açık tasarıma sahip sporcu kulaklığı Honor TiinLab özellikleri neler sunuyor?   
Honor TiinLab arkası açık kulaklık Tam Boyutta Gör
Honor, yakın zamanda birçok ürün tanıttı. Yeni akıllı telefonlar Magic 6 Ultimate Edition ve Magic 6 RSR Porsche Design, akıllı bileklik Honor Band 9, akıllı saat Honor Watch GS 4, Bluetooth hoparlör ve sporcu kulaklığı Honor TiinLab. Arkası açık kulaklık Honor TiinLab, 100 dolar altı fiyatla satışa sunulacak.

Honor TiinLab özellikleri ile neler sunuyor?

Honor TiinLab kulaklık, diğer arkası açık kulaklıklar gibi kulakları tamamen açık bırakarak kullanıcının ortam seslerini duymasına olanak tanıyor; bu da kulaklığı koşucular ve bisikletçiler için ideal kılıyor. Zaten IP54 sertifikasına sahip. Kulaklık, Bluetooth 5.3 bağlantısını destekliyor. Yüksek kaliteli ses için AAC ve SBC codec bileşenlerini destekliyor. Gelişmiş bas için özelleştirilmiş dinamik bobine sahip 13.4 mm sürücüler içeriyor. Net aramalar için yapay zeka destekli gürültü azaltma özelliğine sahip çift mikrofon sistemi mevcut. Ses ayarları Honor Smart Space uygulaması üzerinden ayarlanabiliyor.

Honor TiinLab fiyatı ve çıkış tarihi

Honor TiinLab, 10 saat sürekli müzik dinleme süresi verirken, şarj kutusuyla birlikte 40 saate kadar dayanabiliyor. Kulaklık, altın (Chenhui gold) ve siyah (Magic night black) renk seçenekleriyle 22 Mart’ta Çin’de satışa sunulacak. Honor TiinLab fiyatı 76 dolar. Ön siparişe özel fiyatlandırma 69 dolar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim