Anlık Bildirim

Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro canlı görüntülendi

Kullanıcılar tarafından merakla beklenen Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro, yeni bir videoda görüntülendi. Peki Watch 4 serisi nasıl görünüyor? İşte tüm detaylarıyla Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro.
Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro canlı görüntülendi Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz günlerde Huawei, Münih'te düzenlenen etkinlikte Mate X3 ve P60 serisine ek olarak merakla beklenen Huawei Watch 4 serisini duyurdu. Bu noktada Watch 4 serisi için heyecanlı bekleyiş sürerken, Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro'nun detaylarını içeren yeni bir video paylaşıldı. 

İşte tüm detaylarıyla Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro

Twitter'da paylaşılan yeni video, Huawei Watch 4 serisinin tasarımına ayrıntılı bir bakış sunuyor diyebiliriz. Görüntülere baktığımızda, işlev tuşu ve kurma kolu ile klasik saatleri andıran Watch 4 Pro, selefine kıyasla daha kalın bir profile sahip. Ancak havacılık sınıfı titanyum kasa ve safir cam koruması ileşık ve dayanıklı görünüyor.

Videonun devamında yer alan Huawei Watch 4 ise, parlak çerçeveler ve paslanmaz çelik kasa ile bizleri karşılıyor. Ayrıca yeni akıllı saatin Huawei Watch GT 3 Elegant modeli ile benzerlik taşıdığını da belirtelim. Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro hakkında merak edilen tüm detaylara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro, 8 Haziran’da ön siparişe açılacak ve 22 Haziran'dan itibaren küresel pazarda satışa sunulacak. Fiyatlara gelirsek, Huawei Watch 4 Pro'nun titanyum kayış seçeneği ile 699 euro, deri kayış seçeneği ise 549 euro’dan başlıyor. Tek kayışla gelen Watch 4’ün fiyatı ise; 449 euro

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12154 kez okundu.
6 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, Huawei Watch 4 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim