Anlık Bildirim

iOS 17 geliştirici betası ücretsiz yüklenemeyecek

Apple, iPhone kullanıcılarının iOS 17 geliştirici beta sürümlerini ücretsiz olarak yüklemelerini engellemenin yolunu buldu. Şirket, yapılandırma profili yönetiminden vazgeçiyor.
iOS 17 geliştirici beta ücretsiz yüklenemeyecek Tam Boyutta Gör
Apple, developer programına kaydolmayan iPhone'lar için ücretsiz geliştirici profili yüklemeyi imkansız hale getirecek adımı attı.

Apple, iOS 16.4 beta sürümü ile Yazılım Güncelleme bölümüne Beta Güncellemeleri ekledi. Bu menü, Apple’ın geliştirici programı üyelerinin Apple Developer sitesinden yapılandırma profili yüklemelerine gerek kalmadan doğrudan iPhone’da iOS geliştirici betalarını etkinleştirmelerine olanak tanıyor. Kullanıcı, Apple geliştirici programına kaydolurken kullandığı Apple ID ile iPhone'da giriş yaptıysa bu menü çıkıyor. Apple, gelecek iOS sürümlerinde geliştirici betalarını almanın tek yolunun bu olacağını, profillerin artık çalışmayacağını söylüyor.

Bu, Apple developer programına kaydolmayan kullanıcıların iOS 17 geliştirici betası çıktığında ücretsiz olarak yükleyemeyeceği anlamına geliyor. Şimdiye kadar BetaProfiles vb. sitelerden iOS geliştirici profili indirilip kolaylıkla geliştirici betaları yüklenebiliyordu. IPSW dosyası kullanarak yüklenip yüklenemeyeceğini iOS 17 developer beta sürümü yayınlandığında göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8123 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS 17, Teknoloji Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim