Anlık Bildirim

İşte karşınızda resmi Minecraft oyuncu koltuğu

Oyuncular için üretilen ekipmanlar, gittikçe çılgınlaşmaya devam ediyor. Son dönemde popülerlik kazanan oyuncu koltuklarına bir ürün de Microsoft ve Secretlab’den geliyor.

İşte karşınızda resmi Minecraft oyuncu koltuğu Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz on yılda popülerleşen oyuncu ekipmanları, oyun tutkunlarının gözdesi olmaya devam ediyor. Oyuncu ekipmanları için markalarla iş birliği yapılması da oldukça yaygın bir konsept. Gelen bilgilere göre geçtiğimiz yıllarda ciddi popülerlik kazanan oyuncu koltuklarına bir ürün de Microsoft ve Mojang’dan geliyor.

Creeper desenli oyuncu koltuğu

Windows Central’in haberine göre Microsoft ve Mojang, The Minecraft Edition Titan Evo 2022 oyuncu koltuğu için Secretlab ile iş birliği yapmış durumda. Oyuncu koltuğu, Minecraft’daki Creeper karakterinden esinlenerek dizayn edilmiş ve büyük ölçüde yeşil renk ile kaplanmış. Koltuk ayrıca Minecraft ve Secretlab logolarına da sahip. Secretlab, The Minecraft Edition Titan Evo 2022 koltuğunda SoftWeave Plus teknolojisini kullanarak komfor ve dayanklılığı birden sağlayacağını belirtiyor.

Minecraft oyuncu koltuğu, küçük ve normal boyut için $549, büyük boyut için ise $599’dan ön siparişe açılmış durumda. Özel sürüm olan koltuk, oldukça pahalı olduğundan büyük ihtimalle Minecraft üzerinden para kazanan içerik üreticilerine hitap edecektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim