Anlık Bildirim

Samsung'un mobil cihazlar için kıvrılabilir OLED paneli ortaya çıktı

Samsung Display, akıllı telefon, tablet ve diğer mobil cihazlar için ilk kıvrılabilir OLED paneli duyurdu. Rollable Flex adı verilen panel, tamamen yuvarlanarak çok küçük bir alana sığıyor.
samsung display kıvırılabilir oled panel Tam Boyutta Gör
OLED teknolojilerde önde gelen markalardan Samsung Display, çeşitli cihaz cihazlar için yeni OLED panellerini sergileyeceklerini duyurdu.

Samsung Rollable Flex OLED panel

Şirket, SID Display Week 2023 etkinliğinde 12.4 inç’e kadar uzayabilen Rollable Flex OLED panelini tanıtacak. 49mm’den 254.4mm’ye kadar açılarak bir telefondan tablete dönüşebiliyor. Samsung’un yuvarlanabilir OLED panelleri, geleneksel katlanır ve kayan ekranların aksine 5 kattan fazla ölçeklenebilirlik sunuyor.

Samsung Display, taşıması zor büyük boyutlu bir ekranı yuvarlanabilir hale getirerek taşınabilir form faktörüne dönüştürmeyi başardı. Şirket, Flex In & Out OLED panellerini de sergileyecek. Bu ekranlar, Galaxy Z Fold 4 gibi katlanır telefonlarda kullanılan içe katlanır ekranlarına aksine içe ve dışa katlanabiliyor. Yani gelecek katlanan telefonlarda hem kapak ekranı olmayacak hem de daha ince ve daha hafif olacaklar. Etkinlikte ayrıca Flex Hybrid (katlama ve kaydırma teknolojileri aynı panelde) ve Slideable Flex Solo OLED panelleri göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim