Anlık Bildirim

Kira artışı yapmak isteyen ev sahibini ChatGPT ile korkuttu

New York'ta yaşayan bir kadın, ev sahibinin haksız kira artışı talebine ChatGPT ile yanıt vererek istediği sonuca ulaşmayı başardı.                              
Kira artışı yapmak isteyen ev sahibini ChatGPT ile korkuttu Tam Boyutta Gör
New Yorklu Svetlana isimli kadın, yapay zeka destekli sohbet robotu ChatGPT'yi kullanarak ev sahibine sert bir mektup yazdı ve kira zammını kabul etmeden önce binasındaki aletleri tamir etmeye zorladı.

Soyadını açıklamayı tercih etmeyen Svetlana'nın ev sahibiyle etkileşimi, kirasını 1.389 dolardan 1.395 dolara yükselten yüzde 0,4'lük bir kira artış bildirimi almasının ardından başladı. Bu bildirim, binadaki beyaz eşyaların iki yıldan uzun süredir çalışmaması nedeniyle kira indirimi talebinde bulunmasından sadece birkaç gün sonra gelmişti.

ChatGPT, avukat jargonu kullandı

28 yaşındaki kadın, argümanını etkili bir şekilde iletemeyeceğinden endişe ediyordu. Sonuç olarak, bir konut avukatı gibi davranması ve kira artışına itiraz eden bir e-posta taslağı hazırlaması için ChatGPT'nin yardımını aldı. Svetlana'nın çabası başarılı oldu ve ev sahibi aynı ay içinde her iki cihazı da tamir etti.

Kira artışı yapmak isteyen ev sahibini ChatGPT ile korkuttu Tam Boyutta Gör
Svetlana son iki buçuk yıl boyunca ev sahibine bozuk makinelerle ilgili birçok şikâyette bulunmuş ancak hiçbir zaman yanıt alamamıştı. Chat GPT e-postaya, New York kira sabitleme yasasına atıfta bulunan bir satır bile ekledi. Svetlana şimdi ChatGPT'yi, kapalı alanlarda sık sık sigara içerek dumanlarının dairesine sızmasına neden olan komşularıyla yaşadığı yasal anlaşmazlıkları çözmek için kullanmayı düşünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10275 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
OpenAI, hukuk ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim