Anlık Bildirim

Microsoft, web tabanlı video düzenleyicisi Clipchamp’ı satın aldı: Yeni içerikler yolda

Microsoft, içerik üreticiler ve kolay bir şekilde video düzenleme seçeneği arayan kişiler için Clipchamp'ı satın aldığını duyurdu. Yeni yazılım Microsoft sistemlerine entegre olabilir.

Microsoft'un, TikTok, Instagram kullanıcıları için yeni yatırımı Tam Boyutta Gör

Yazılım devi Microsoft, tüketiciler ve kurumsal çalışanlar için video düzenleme yazılımı olan Clipchamp’ı satın aldığını bildirdi. Yeni yazılım hakkında şirket, ''bilgisayarların grafik işleme birimi hızlandırmasının sunduğu yetenekler ve web uygulamasının kolay kullanımının video düzenleme yeteğeniyle bir araya geleceğini'' söylüyor.

Microsoft 365 için yeni içerikler gelebilir

Yeni yapılan yatırımı, bulut tabanlı hizmeti Microsoft 365 için ''doğal bir uyum'' olarak adlandıran şirket, abonelik sistemine sahip kendi yazılımına yeni özellikler getirecek gibi gözüküyor. Clipchamp, video içeriklerini işlemek isteyen ve profesyonel yazılıma sahip olmayan kişileri hedefliyor ve Temmuz ayındaki verilere göre 17 milyon kullanıcıya ev sahipliği yapıyor.

TikTok, Instagram ve Facebook gibi sosyal medya uygulamalarının yeni özellikleri ile beraber, video düzenleme ihtiyacı günden güne artış gösteriyor ve Clipchamp, yılda yüzde 54 oranında büyüme sağladı. Görevlerinin herkesin paylaşmaya değer bulduğu hikayeleri tüm dünya geneline sunmak olduğunu söyleyen şirket, video işleminin kolay, erişilebilir ve eğlenceli yollarını kullanıcılara sunmaya devam edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim