Anlık Bildirim

Threads'e etkileşimi artıracak yeni özellik eklendi

Threads, güncellemelerle yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Son olarak platformda etkileşimi artıracak etiket özelliği geldi ancak diğer sosyal ağlardan biraz farklı çalışıyor.
threads etiket (hashtag #) ekleme Tam Boyutta Gör
Threads, henüz trend olan konuları göstermese de etkileşime zemin hazırlayan etiket özelliğini kullanıma sundu. Instagram patronu Adam Mosseri ve Mark Zuckerberg, Threads uygulamasında etiketleme özelliğini duyurdu. Threads’te artık kullanıcılar belli konulara dikkat çekmek, gönderilerini öne çıkarmak için hashtag ekleyebilecek.

Threads etiket ekleme nasıl yapılır?

threads etiket nasıl eklenir Tam Boyutta Gör
Threads’te etiketler biraz farklı ekleniyor. Instagram, Twitter ve diğer birçok sosyal ağda evrensel olan # sembolü kullanılmıyor. Bunun yerine etiket butonuna dokunmak gerekiyor; Threads, kelimeyi veya ifadeyi interaktif etikete dönüştürüyor. Kullanıcılar üzerine dokunarak aynı etiketi içeren gönderileri görebiliyor. Diğer sosyal ağlardan farklı olarak her gönderiye yalnızca bir etiket eklenebiliyor. Ayrıca etiket için karakter sınırlaması var.

Threads, popüler etiketleri de gösteriyor. Bir etiket yazıldığında, en çok kullanılan bazı etiketler öneri olarak çıkıyor. Ayrıca etiketin şimdiye kadar kaç gönderide kullanıldığı da görülebiliyor.

Threads, hashtag özelliğini şu anda Avustralya'da test ediyor, yavaş yavaş diğer ülkelerde kullanıma açacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim