Anlık Bildirim

TikTok, LG televizyonlarına geliyor

Güney Koreli teknoloji devi LG tarafından yapılan yeni bir açıklamaya göre popüler sosyal medya platformu TikTok, şirketin smart TV’lerinde de kullanılmaya başlanacak.

Güney Koreli teknoloji şirketi LG tarafından yapılan yeni açıklamalara göre, dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan TikTok, şirketin yakın zamanda çıkmış akıllı televizyonlarında da kullanılmaya başlanacak.

LG smart TV Tam Boyutta Gör

Şirket, uygulamanın yakın zamanda piyasaya sürülmüş olan webOS 5.0 ve webOS 6.0 işletim sistemine sahip televizyonlarda 7 Ekim’den itibaren kullanılmaya başlandığını; ancak “önümüzdeki aylarda” 2019’da çıkmış olan cihazlarda da kullanılabileceğini belirtti.

The Verge’e göre bir TikTok temsilcisi, uygulamanın öncelikli olarak Fransa, Almanya ve İngiltere'de kullanılmaya başlandığını ifade etti. Daha önce de Samsung, Android ve Fire televizyonları da aynı ülkelerde kullanıma sunulmuştu. Bu yüzden bu hamle mantıklı olarak düşünülebilir. 

TikTok'u 1 milyardan fazla insan kullanıyor Tam Boyutta Gör

“Dünyanın en çok indirilen uygulaması”

TikTok, geçtiğimiz hafta 1 milyar kullanıcıyı geçtiğini, geçtiğimiz aylarda da dünyada en çok indirilen uygulama olduğunu açıklamıştı. Bu yeni hamlenin de daha geniş kitlelere yayılmak için yapıldığını, bunun sonucunda da daha yüksek reklam oranlarından yararlanılmaya çalışıldığını söylemek yanlış olmaz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim