Anlık Bildirim

Xbox Series X satışa sunulmadan zamlandı

Geçtiğimiz haftalarda ülkemizde ön sipariş fiyatlarını açıklayan Xbox Series X ve Xbox Series S konsolları ne yazık ki hali hazırda lansman fiyatının üzerine çıktı.

Xbox Series X satışa sunulmadan zamlandı Tam Boyutta Gör

Yeni nesil konsolların piyasaya çıkışına kısa bir süre kala meraklı bekleyiş sürerken bu bekleyiş biraz pahalıya mal olacak gibi görünüyor. Xbox Series X ve Xbox Series S ilk fiyatın üzerine çıkmış durumda.

Xbox Series X Türkiye fiyatı

Xbox Series X firmanın bugüne kadar geliştirdiği en güçlü konsol olma özelliğine sahip. 8 adet Zen 2 çekirdeği ve 3328 Stream işlemcili Navi 20 grafik birimlerinden oluşan özel AMD yongası 12TFLOPS seviyesine ulaşabiliyor. 16GB GDDR6 bellek ise 560GB/s bant genişliği kullanıyor. Konsol 4K oyunlar yanında 8K çözünürlüklere de uyum sağlıyor.

Xbox Series X için geçtiğimiz haftalarda 499$ global fiyat etiketi resmiyet kazanmıştı. Ülkemiz için de döviz kuru hareketlilikleri sonrasında 7499TL fiyat etiketi karşımıza çıkmıştı ancak ön sipariş sonrasında fiyatın 9299TL olduğunu görüyoruz.

Xbox Series S Türkiye fiyatı

Xbox Series S konsolu ise biraz daha cebini düşünenleri hedefliyor. 4TFLOPS performans değeri ile 2K çözünürlükte oyunlara odaklanana Xbox Series S ayrıca disk sürücüsü olmadığı için tamamen dijital. Xbox Series S için 299$ fiyat mevcuttu ve ülkemizde de 4599TL seviyesinden satılacaktı. Ne var ki bu rakam a 5399TL seviyesine çıkmış. Konsollar 10 Kasım tarihinde piyasada olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12394 kez okundu.
58 kişi, toplam 63 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox, xbox series x ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim