Anlık Bildirim

Yeni Indiana Jones oyunu geliyor: İşte oynanış fragmanı

Indiana Jones filmi hayranlarının merakla beklediği oyun "Indiana Jones and the Great Circle" tanıtıldı. Yeni Indiana Jones oyunundan oynanış videosu geldi ve detaylar paylaşıldı.
Indiana Jones and the Great Circle oyunu oynanış fragmanı Tam Boyutta Gör
Xbox Developer_Direct etkinliğinde ilk kez üç yıl önce duyurulan Indiana Jones oyununa ilişkin detaylar paylaşıldı. Bethesda Softworks ve Microsoft’un geliştiricisi MachineGames’in imzasını taşıyan Indiana Jones and the Great Circle, üçüncü şahıs öğeler içeren tek oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu olacak.

Indiana Jones and the Great Circle nasıl olacak?

yeni indiana jones oyunu nasıl olacak Tam Boyutta Gör
Yeni Indiana Jones oyunu, 1981 yapımı Raiders of the Lost Ark (Kutsal Hazine Avcıları) ve 1989 yapımı Indiana Jones and the Last Crusade (Indiana Jones: Son Macera) filmleri arasında geçecek. Oyuncular, Dr. Jones olarak Mısır, Himalayalar ve başka yerlere giderek küresel çapta büyük bir arkeolojik gizemi çözmeye çalışacak. Indiana Jones, yol boyunca Nazilerle de savaşmak zorunda kalacak.

Oyun çoğunlukla birinci şahıs kamera açısından oynanış sunacak. Bethesda’nın da söylediği gibi “Yalnızca Indiana Jones olarak oynamayacaksınız, Indiana Jones olacaksınız.” Oyun, sinematik ara sahnelerde veya Indy’nin duvar kenarındaki bir boruya tırmanması gerektiğinde veya benzer bir karşılaşma sırasında üçüncü şahıs bakış açısına geçiş yapacak. Çözülmesi gereken bulmacalar ve bubi tuzakları elbette var. Bulmacalar, ana hikayenin bir parçası olmayacak.

Indiana Jones oyunu ne zaman çıkacak?

Oyunda Indiana Jones’u seslediren isim ise ünlü seslendirme sanatçısı Troy Baker olacak. Oyunun 2024 yılı sonlarına doğru PC, Xbox Series X|S konsolları için çıkış yapması bekleniyor. Oyun, Xbox Game Pass’te de olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4680 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox, Indiana Jones ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim