Oppo Haberleri

Etiket
Son dakika oppo haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), oppo hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
1 HF.

GİRİLEN İÇERİKLER
43 VİDEO 694 HABER 12 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
AYDA 4 İÇERİK

Oppo Son Dakika Haberleri

Güncel Oppo Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika oppo haberleri de dahil olmak üzere oppo ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 43 video, 12 galeri ve 639 adet oppo haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 35 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

oppo İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel oppo haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Oppo Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni oppo haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son oppo haberlerini okuduktan sonra, Akıllı Telefon İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Oppo Hakkında

OPPO merkezi Dongguan, Guangdong'da bulunan ve Tokyo, Kuala Lumpur, Gurgaon, Varşova, Düsseldorf ve Mexico City'de bölgesel merkezleri olan küresel bir tüketici elektroniği ve mobil iletişim şirketidir.

2021 yılının birinci çeyreğinde OPPO, küresel akıllı telefon sevkiyatında 4'üncü sırada ve Çin'de 2'nci sırada yer aldı. Mart 2021 itibariyle ColorOS işletim sisteminin aylık aktif kullanıcı sayısı 430 milyona ulaştı.

OPPO, genişletilebilir ekrana sahip akıllı telefonu OPPO X 2021, 125W Süper VOOC hızlı şarjı, sürgülü akıllı telefon modeli OPPO Find X ve yan optik zoom kamerası gibi öncü teknolojileriyle tanınıyor.

Oppo hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Telefon KarşılaştırmaTelefon ÖnerileriTelefon Fiyatları
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim