Apple Haberleri

Kategori
Son dakika apple haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), apple hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
9 SA.

GİRİLEN İÇERİKLER
184 VİDEO 10.180 HABER 134 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
HAFTADA 17 İÇERİK

Apple Son Dakika Haberleri

Güncel Apple Haberlerini Takip Edin 📰

En yeni Apple Haberleri de dahil olmak üzere, Apple ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri içerisinde bulunduğunuz 509 sayfalı bu kategoriden takip edebilirsiniz.

DonanımHaber'in alanında uzman editörleri, Apple dünyasında yaşanan son gelişmeleri aktarmak için haftada ortalama 17 içerik oluşturmaktadır. Ayrıca şimdiye kadar ise bu kategoriyle ilişkilendirilmiş 184 video, 134 galeri ve 9862 adet Apple haber içeriği bulunmaktadır.

Apple İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel Apple Haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Siz de 2024'teki son dakika Apple Haberlerini kaçırmamak için bu kategoriye abone olarak, hem e-posta ile hem de forum ve mobil uygulamamız üzerinden bildirim alabilirsiniz.

Anlık Apple Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni Apple Haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri anbean bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son Apple Haberlerini okuduktan sonra, Yazılım Haberleri sayfamızı da ziyaret edebilirsiniz.

ABD'li teknoloji devi Apple ile ilgili tüm haberlerle birlikte tüm teknoloji haberlerini de Türkiye'nin en büyük ve en köklü teknoloji platformu donanimhaber.com'dan takip edebilirsiniz.

Apple Hakkında 🍏

Apple Inc. ya da eski adıyla Apple Computer Inc., merkezi Cupertino'da bulunan; tüketici elektroniği, bilgisayar yazılımı ve kişisel bilgisayar tasarlayan, geliştiren ve satan Amerikan çok uluslu şirket. En bilinen donanım ürünleri Mac serisi bilgisayarlar, iPod müzik çalar, iPhone akıllı telefon, iPad tablet bilgisayar ve Apple Watch adlı akıllı saattir. Yazılımları arasında ise macOS ve iOS işletim sistemleri, iTunes medya tarayıcısı, Safari internet tarayıcısı ile iLife ve iWork paketleri yer almaktadır. Şirket 1 Nisan 1976 yılında kurulmuş ve 3 Ocak 1977’de Apple Computer, Inc. adıyla anonim şirket haline gelmiştir. İsminde yer alan "Computer" (Bilgisayar) kelimesi 9 Ocak 2007'de iPhone tanıtımıyla birlikte tüketici elektroniğine yönelimlerini yansıtması amacıyla kaldırılmıştır.

Apple hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Apple ile ilgili soru, tavsiye ve önerilerinizi forum.donanimhaber.com'daki Apple forumları sayfasından paylaşabilirsiniz.

iPhone KıyaslamaTelefon Fiyatlarıİkinci El iPhoneApple Event
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim